Facebook Video Ads - Jonas annonscase by Jonas Carlström
Inskrivningen är stängd

Facebook Video Ads - Jonas annonscase

Nu kan du också skapa annonskampanjer på Facebook som kostar dig minsta möjliga och tar mindre än 30 minuter att skapa.
Inskrivningen är stängd

"Har du inte heller tid att lära dig allt om Facebook- & Instagram annonsering, men har 30 min över för att följa mitt vinnande recept som verkligen ger resultat!"

Hej vännen!

Om du är ute efter ett snabbt och bombsäkert sätt att skapa annonser som attraherar dina tittare oavsett nisch eller marknad utan att du behöver låta som en krängig bilförsäljare, så skall du verkligen läsa vidare.

Jag använder en modell för att skapa annonser på Facebook som ger mig 10 av 10 i relevansresultat, så att jag betalar minsta möjliga för trafiken till min webbplats. Nu kan du enkelt följa med och göra samma sak.

Jag garanterar att detta kommer att fungera första gången du provar - annars får du det är GRATIS!

Och jag kommer att bevisa det för dig utan att du riskerar en krona.

Men det var så här det började:

Det knackade på ytterdörren när jag stod och gjorde mig iordning för att gå på släktkalas.  Jag tog på mig morgonrocken och öppnade dörren. Det ösregnade ute och nedanför trappan stod två kvinnor utan paraply som jag inte kände igen och tittade frågande på mig.

"Hej Jonas, du känner nog inte oss, men min bror har gått på samma skola som dig" sa den ena tjejen och log generat. "Okej, men vad kan jag hjälpa er med och varför har ni kommit hit?" frågade jag.

Det visade sig att en av dem hade varit prenumerant på mitt nyhetsbrev i flera år och att de idag drev ett företag.  Men nu var de desperata att få fart på verksamheten innan pengarna helt skulle ta slut.
De visste ungefär vart jag bodde och tog en chansning att få prata med mig. Det var något som imponerade på mig även om jag föredrar att träffa kunder under ordnade former och inte med spontanbesök.

Jag funderade en stund och sa:

"Okej, jag kan ge er 30 minuter men sedan måste jag åka till kalaset! Så vad kan vi göra på 30 minuter som kommer att kunna göra skillnad för er verksamhet."

Jag visste att de hade provat Facebook annonsering tidigare och att de hade en Facebooksida och ett Instagram företagskonto.

Vi skapade ett videomanus efter mina 5 steg och de spelade in videon enligt manus med sin mobil. Efter några omtagningar så postade de sin första annonsvideo och lade till 4-5 relevanta målgrupper och styrde kampanjen geografiskt.
 
Videoannonsen blev godkänd av Facebook 28 minuter efter att de hade knackat på dörren! Videoannonsen funkade direkt från start. Men efter det så så skapade de ännu fler videor med samma modell, som löpande bokar upp potentiella kunder till deras olika behandlingar.

Det var då jag insåg kraften med videoannonser på allvar och att även andra än jag själv skulle ha stor nytta av detta. Och att man faktiskt inte behöver lära sig allt om Facebookannonsering för att få snabba resultat som för tjejerna.

Du får mitt ramverk som fixar ditt manus

Visste du 90% av din framgång ligger i ditt videomanus. Det bästa av allt är du inte behöver mer än din mobiltelefon för att skapa annonser som engagerar och konverterar.


Relevansresultat 10 av 10

När du får högsta betyg av Facebook för dina annonser så belönar dem dig med att visa din annons mer och billigare jämfört med dina konkurrenter. Det sparar och tjänar dig pengar.

Setup & Målgrupper

Jag visar dig exakt vilka målgrupper och inställningar jag väljer för att maximera resultatet med Ads Manager. Men också de mätetal och som jag vill se innan jag optimerar eller skalar upp kampanjen.

Övningsbok & Checklista

Genom att gå igenom några enkla övningar så kan du snabbt anpassa allt efter just din nisch och marknad. Med checklistan så missar du inget steg och kan skapa vinnande annonser om och om igen.
Starta kursen!

Är du redo att få bättre resultat med dina videoannonser på Facebook?

Klicka bara på knappen nedan för att beställa kursen och få tillgång till den här på medlemssidan.
Starta kursen nu!